Lions de pinte Millennium

Vredesposter 2021

Kinderen tekenen voor een vreedzame wereld! De Vredesposterwedstrijd richt zich tot de kinderen over heel de wereld en wordt wereldwijd georganiseerd door Lions Clubs International.
Lees meer...

Halloween Oldtimer Rally

Na een ontbijt langs de oevers van de Leie te Sint-Martens-Latem trokken we er op uit in het vlaamse landschap. Onze stoet oldtimers reed gezapig over glooiende wegen en langs pittoreske dorpjes. Na een champagne stop reden we verder richting Chateau d’Aubry. Daar konden onze deelnemers genieten van een heerlijk buffet inclusief dranken.

Na de middag vertrokken we voor deel 2 van onze rit. Na een deugdoende dag kwamen we ‘s avonds terug samen aan de oevers van de Leie om te aperitieven en daarna te proeven van een heerlijke BBQ.

De grote wijnquiz

Deze actieve quiz prikkelde de zintuigen: tasten, zien, horen, ruiken, proeven,... ... Iedereen was welkom, van wijnliefhebber tot expert.

We wilden de nadruk leggen op entertainment en ontspanning. De bedoeling was om binnen het thema wijn vooral een leuke avond te hebben, vooral met en voor deelnemers die wijn appreciëren, maar die niet noodzakelijk expert zijn.

De opbrengst ging integraal naar de goede doelen van Lions Club De Pinte Millennium

MPI De Oase - ‘Respecto!’

De film kwam tot stand met financiële steun van Lions Club De Pinte Millennium en ging op 23 mei 2019 in avant-première in de Sphinx-Cinema.
Zowel de kostuums, attributen als de soundtracks werden gemaakt door collega’s. Naast de kinderen en begeleiders zijn er ook ouders en grootouders die figureren in de film.
Verder was er ook een kleine gastrol voor de Gentse acteur Bob De Moor.

Alle voorstellingen van Respecto! vonden plaats in Sphinx-cinema.
Scholen konden, op aanvraag, ook gaan kijken en dit voor de prijs van 4 euro per kind.

Kom meer te weten via www.avs.be of www.hln.be.

Lions De Pinte Millennium
We Serve!
Social Media